Valentijnsmenu

Carpaccio van Sint-Jakobsoester en dille-olie of Dorade royal met venkel en coulis van tomaat wijnsuggestie:1/2 Laurent Perrier la Cuvée €15
-----
Langoustines in de oven met kruidenboter en panko (suppl. €15) of Opgevulde aardappel met huisgepelde Zeebrugse garnaaltjes, tomaat en zure room (suppl. €12) wijnsuggestie: Verdicchio dei Castelli di Jesi Classico Superoire €16
-----
Tarbot met een knapperig korstje en waterkerspuree wijnsuggestie: Vernaccia di San Gimignano Pinizzi €15 of Kalfsfilet met seizoensgroenten en krielaardappeltjes wijnsuggestie: Moulin Noir St.-Emilion Lussac €16
-----
Meringue met mascarpone en rood fruit of Kaasbordje 'Diksmuids boterhuis' (suppl.€5)
 
prijs € 42
Bestellen telefonisch 050333787 tot donderdag 11 februari
Afhalen zaterdag 13 februari tussen 11H en 13.00H
zondag 14 februari tussen 10H en 11.30H
zaterdag 13 januari in HERTSBERGE t/s 15.30H en 17

Momenteel hebben wij ook MAAND MENU'S




















 
Data provided by Couvert - Sitemap - Cookies - Privacy - Disclaimer
Webdesign & CMS by webatvantage
 
   

Deze website maakt gebruik van cookies Meer details over onze cookies kunt u terugvinden in ons Cookiebeleid