Menu ( * Gravad lax, huisgepelde Noordzee garnalen, groene appel en komkommer Of * Vitello tonnato
* Sint-Jakobsoesters met platte peterselie, Parijse champignons en panko (suppl.€16) Of *Tongscharfilet met gestoofde prei en basilicumroomsausje (suppl. €16)
* In de oven gegaarde zeebaarsfilet met venkel, aardappelen en dille-olie (suppl.€6) Of * Gebakken Mechelse koekoek met wintergroenten aardappelen in de oven met rozemarijn
* Moelleux van chocolade met rood fruit Of * Tiramisu met amaretti koekjes
KERST Bestellen: telefonisch 050/333 787 tot vrijdag 20 december Afhalen: 24 december Restaurant Couvert tussen 10H en 12H 24 december in HERTSBERGE (Scharestraat 37) tussen 15H en 17H
OUD/NIEUW Bestellen: telefonisch 050/333 787 tot vrijdag 27 december Afhalen: 31 december Restaurant Couvert tussen 10H en 12H 31 december in HERTSBERGE (Scharestraat 37) tussen 15H en 17H